Så jävla nöjd

Idag körde jag en ganska misslyckad tur ut till löddeköpinge där det skulle varit bilträff idag som alla andra tisdagar. Idag var dock vädret lite emot alla och risken för regn verkade ha skrämt bort alla, alla utom jag då:P På vägen hem lastade jag ryggsäcken bokstavligen full med mat så att den vägde ton och jävlades.

Hela turen fick sedan ett underbart slut då jag precis efter jag gått in i huset inser att det börjar regna ute. Att jag sedan klarat mig undan regnet gladde mig hela vägen upp för trapporna. När jag sedan kommer in i lägenheten blir jag ännu gladare då jag inser att jag inte bara lurat ett sommarregn utan att jag snarare har lurat världens jävlar oväder med åska, ösregn och HAGEL! se bilderna nedan som jag tog väldigt nöjd från balkongdörren:P






Det vita är allstå hagel!!!


Inte överdrivet lockande just nu om jag får säga det själv.

Ha de gött och hoppas ni sitter inomhus när detta passerar er:p

Så härligt

Mmmm indeed it was.... Så här kan man summera dagens hojtur, allt bara fungerade. Ni vet den där känslan man kan få ibland när varje kurva känns pefekt, hojjen svarar direkt och allt bara fungerar. Den känslan hade jag i stort sett under hela min tur idag och det var helt enkelt sjuukt nice. Tidigare idag när jag var ute och gick regnade det som fan men det varade bara en stund och sedan sprack det upp och under hela min hojtur sken solen så fint. Dock blåste det som fan, men av någon konstig anledning så störde det inte mig lika mkt som det brukar göra. Idag njöt jag mer av hur jävla nice man kan acca med vinden i ryggen på väg ut ur Lund:P

Ha de göttans!!

vädret

Som vi alla vet har vädret en stor betydelse på hur nice en mctur blir. Sitter just nu och funderar på om de gråa molnen som idag täcker himmeln kommer att släppa ifrån sig regn idag eller inte... Har inte blivit någon tur på några dagar så det vore skönt att få komma ut en sväng. Får nog allt bli en liten tur iaf, kan ju alltid köra hem om det börjar regna liksom.

Ha de

Mc-åkning en väg in i tankens värld

För mig är det i alla fall så att när jag är ute och rullar på vägarna så försvinner jag lätt in i tankens värld. Antingen så funderar man på dagliga problem eller så sitter man där och funderar på vad man ska bli "när man blir stor". Oavsett vad man tänker på så har man tid för sig själv och kan sitta där och fundera hur länge man vill. Jag tror även att det är bra att få sig en tankestund efter det att man har pluggat intensivt. För även om man såklart är koncentrerad på vägen och mycket mycket annat när man kör hoj så jobbar ändå inte hjärnan på samma sätt som när man sitter och försöker banka in saker i huvudet. Jag har i alla fall flera gånger känt att jag lärt mig bättre de gånger hjärnan fått möjlighet att bearbeta det lite i bakgrunden ett tag efteråt.

Nog om det filosofiska med att köra hoj. Igår när jag var ute och körde så körde jag längs kusten upp ifrån Lomma till Löddeköpinge. Ju närmare jag kom Löddeköpinge ju fler hojar och veteranbilar blev det. Började fundera på om det var något arrangemang i närheten, och mycket riktigt så var det ju det. På väg ut ur Löddeköpinge så såg jag en flyguppvisning och en åker som var full at veteranbilar uppdelade i EU eller US. Spontan folkfest skulle jag vilja kalla det! Hade tyvärr inte tid att stanna dock utan det fick bara bli en långsam cruising förbi området och försöka se så mkt som möjligt. Tydligen kommer det under sommaren att vara träff här varje tisdag. Ballt är det iaf, får lätt bli att man kommer dit någon mer gång! Här är en länk om någon vill läsa mer.

Ha de gött allihopa!

RSS 2.0