kallt!

Idag så njöt jag av att det var fredag och åkte på årets näst sidat tur. Dessutom så passade jag på att köpa en julklapp på vägen. Det var hyfsat väder, uppehåll nästan hela vägen men dock var det som det brukar, jävligt kallt:P
Men det goda övervann det onda och allt som allt så var det mkt mkt trevligt. Men men nu är det dags att fylla på låtlistan lite.

Dagens tillägg heter Free Falling med Tom Petty


1. White Wedding - Billy Idol
2. Sledgehammer - Peter Gabriel
3. Special Girl - Eddie Schwartz
4. Hearts on fire - Hammerfall
5. My Life Would Suck Without You - Kelly Clarksson
6. Living In Fast Forward - Kenny Chesney
7. Bad Boy - Cascada
8. 1000 miles - HEAT
9. Final countdown - EUROPE
10. Billie Jean - Michael Jackson
11. Abracadabra - Steve Miller Band
12. Beds Are Burning - Midnight Oil
13. Free Faling - Tom Petty

Och för första gången:


Nice!

hmm kanske snart borde börja fundera på att inte skriva nice i rubriken... känns som att jag gjort det några gånger.... men men dagens berättelse. Idag var det lugnt i skolan så därför drog jag ut på en sväng efter lunch, det är nämligen så att det är en sådan där superfin höstdag idag. Turen gick bort mot revingehed och sedan kossvägen tillbaka och även detta blev riktigt lyckat, det var nämligen så att de idag hade någon form av kör övning på revinge hed och jag såg därför ett antal stridsvagnar som körde som fan uppe i backarna och det var ballt. Dessutom såg jag faktiskt riktigt många kossor, något som man inte alltid gör. Titta hur nice vädret är! Ni kanske rentav känner igen var bilderna är tagna:P haha






Vinter....

Vinter..... en mc-bloggares mardröm.

Ja, nu var det ju sådär igen, man går upp och cyklar iväg till skolan i mörker. Sedan är man där och jobbar på som en blå för att komma hem, sen kommer den tidpunkten, du går ut, bara för att inse att solen redan gått ner. Med andra ord så finns det inte så mycket tid till aktiviteter som kräver solljus såsom mc-åkning. Men idag var det faktiskt bara solnedgång när jag cyklade hem så därför trotsade jag mörkret och körde en sväng. Och det var sjukt nice, det är alltid nice när man får bota sin abstinens. Även om det var ganska kyligt och även om det blev märk ganska så snabbt så var det ändå en nice tur i det stora hela. När jag närmade mig lund efter min tur så såg jag bara massa blåljus, och sådant är ju aldrig kul att se, nu var det så illa tom att vägen var avstängd så jag behövde köra en omväg, här är lite info om någon är sugen sydsvenskan.

Men nu åter till titeln, för tyvärr är det ju så att man kör mindre och mindre hoj ju mer höst det blir och när det sedan blir så mycket höst att man väljer att ge upp för säsongen och ställa in hojjen då kör man ju naturligtvis inte alls..... Sen är det ju dethär med bloggen, självklart finns det mer att skriva om än bara vart jag kört och hur det var men det är ändå så att man tänker mest motorcykel när man kör motorcykel. Av denna anledning så blir det ju helt enkelt färre blogginlägg när man kör mindre, inte för att det alltid varit så många men ändå. Så det jag vill säga är helt enkelt att visst kommer jag försöka skriva här även när hojjen är inställd för vintern men att det finns stor risk att jag kanske glömmer. Kanske kommer det någon trevlig mc-mässa någon gång att skriva om.

Ha de gött allihopa och om ni inte ställt in den redan så försök att njuta av de sista fina höstdagarna, det finns allt några kvar ändå.

Haha

Nu har jag kommit på hur man lägger youtube klipp rakt här så därför lägger jag in en till bara sådär:P fräsch hoj är de dessutom:P ME LIKE!




kort men tänkvärd

Hittade den här korta filmen på mcnytt, handlar bara kort om varför inte detär rätt ställe att racea på vägen utan att man istället ska göra det på bana:P
ganska uppenbart egentligen men den är ändå ganska ballt gjord faktiskt. titta och njut eller ja.... tänk iaf:P



ha de

RSS 2.0