Varför???!!!

Varför är det alltid så? Varje gång jag kommer på att jag vill ha någor så lyckas jag alltid hitta min egna lilla målgrupp som företagen inte vet om. Denna gången är det Gps som gäller, det jag vill ha är följande: Jag vill ha hörlursuttag så att jag kan lyssna på vart jag ska istället för att ständigt behöva titta på gpsen, och t.ex. ha den i fickan istället för på ett synligt ställe. Dessutom vill jag ha möjligheten att spara en position där jag står för att sedan åtevända till den på nästa mc-tur. Och som alltid vill man ju att en sak ska vara billig, och tro det eller ej, allt detta går inte att hitta i en och samma Gps. Hur fan lyckas jag alltid med detta? T.om andra bikers är inte med i min målgrupp, då det finns speciella motorcykelgpser, men dessa är gjorda så att man sätter dem på styret och är däremd vattentäta vilket är lika med att de är svindyra.... pengar som jag inte har.
Anledningen till att jag idag skriver detta med en något arg ton är att jag spenderat dryga en och en halv timme på mediamarkt. Det är tydligen väldigt svårt att ta reda på om man kan spara positioner i den Gps som jag vill ha, den har nämligen allt annat jag vill ha. Tror ni att man blir förbannad när man först inte hittar någon att prata med och sen när man väl gör det så vet personen ifråga inte ett skit om Gpser, och då snackar vi om personer som kommer till Info-disken vid Gpserna. Till slut hittade jag iaf en kille som visste mycket, men tyvärr hade han inte ens ett nummer till tillverkaren så att han kunde ringa och fråga det jag ville veta..... Hade de inte varit de enda som säljer den jag vill ha så billigt hade jag inte ens funderat på att köpa den.... Men men nu hänger det på vad han säger när han ringer imorgon, om om han säger det jag vill höra så lär jag ju iaf fråga vad han kan göra på priset.

Jaja nu har du läst alltihop av mitt klagande, så som belöning så kan jag berätta att igår när jag körde hem ifrån jobbet konstaterade jag att jag hittat en väg motsvarande Ducati klubbens GP-slinga i Göteborg. Super härlig väg där man kan gasa så mycket man vill då sikten är perfekt och svängarna är alldeles underbart svepande. ME LIKE!!!
Ha de gött, jag lär återkomma om Gpsen

Dagens tur

Hej, idag tog jag och Elin en eftermiddagstur och när vi skulle åka så bestämde vi oss för att vi skulle försöka hitta nya roliga vägar här nere, blir välldigt lätt så att man kör samma hela tiden. Med lite tips ifrån Johan så gav vi oss iväg, och gissa om vi hittade en fin väg som ledde till ett fint ställe, Det fina stället heter klagshamns hamn och blandannat kunde man få de här utsikterna där.





Som ni ni kan räkna ut så ligger inte detta ställe speciellt långt ifrån Malmö. Den fina vägen ut till hamnen såg ut dåhär och var helt underbar att köra på.



Nu blir det mycket bilder här men längs med dehär vägen såg vi en suspekt rund byggnad, och den hade dessutom ett lite speciellt bygg sätt, och som väg-. och vatteningenjör så kan man ju inte släppa en sådanhär byggnads detalj gå ouppmärksammad:P lite ballt är det iaf.



Hela byggnaden är liksom ihopspänd med metallband som en tunna, lite udda men säkert bra av ngn anledning.
Ha de

hmm

Har tyvärr inte så mycket tid till att åka hoj nu i veckorna, i och med att jag jobbar och sen är aptrött när jag kommer hem, men några dagar denna veckan har jag iaf kört till jobbet. Idag t.ex körde jag till jobbet i regn och hem i värsta blåsten, det är nog det sämsta med Skåne ändå det blåser alltid, bara mer eller mindre. Man tröttnar liksom på att konstant köra som om man vore i en kurva även på raksträckorna för att det blåser så jäkla mycket.... Men men nu ska jag sova lite iaf, ha de

stolt!

idag har jag insett att jag faktiskt är ganska stolt över att ha mitt lilla monste. Idag var första gången för i år som jag tog monstret till jobbet, och när folk säger till en att man har en fin mc och när de tycker att det är lite coolt. Då känner man sig liksom lite stolt:p det var bara det jag ville säga. ha de

Honda Shadow

Idag körde jag farsans motorcykel för första gången (bortsett ifrån en sväng i ett industriområde). Frihets känslan är samma men annars så är det välldigt olikt att köra min och pappas hojjar. Det käns som att man är mer aktiv som förare på Ducatin medan det är helt klart skönare att köra Hondan, glidare har helt klart sina fördelar. Sedan går det ju bara inte att komma ifrån att även Hondan låter för jäkla gött, det går inte riktigt att jämföra Hondans och Ducatins ljud så jag nöjer mig med att säga att båda låter riktigt nice. Pappas honda har dock härliga avgasknallar som jag inte har... Elin tyckte att man som passagerare såg mer av vägen på hondan, i och med att man sitter högre.
Det är roligt att testa nya hojjar, för det blir alltid lite av en upptäcksfärd innan man har hundra koll på dragläge och vid vilket motorvarv det är dags att växla, inte lika roligt dock att inte veta hur bra bromsarna tar.
Allt gick bra och kanske hinner jag med någon mer tur i veckan innan det bär av ner till skåne igen.

Ha de!
///Oskar

Uppehåll

Hej, denna vecka kommer jag tillbringa hos föräldrarna, och då jag körde bil hit så innebär det ett uppehåll i mc-åkningen. Detta kommer nog också innebär att det blir lite färre inlägg här. Kanske ska jag låna pappas hoj en sväng eller två och isåfall blir det ju klart skrivet här:P men men ha de nice så länge:P

Dagens lilla tur!

Dagens kvällstur började med att en glad granne tyckte att ajg hade ett fint monster, han sa även att om han skulle skafa mc så vore det en monster. Sådant blir man ju alltid glad av att höra:) Efter det lilla samtalet bar det idag av mot S. Sandy, men när jag såg detta så ändrade jag snabbt min rutt:



Är det bara jag som får associationer till Storm chasers, och tornados?

Istället blev det till att köra mot revinge och harlösa. Ute längs vägarna såg det ut såhär och på det här stället var det bara för ballt för att inte ta kort, så därför tog jag det här:



Sen till den (numera) smått komiska historien. Kort efter att jag tog dethär kortet insåg jag att min bensinlampa lyste. I och med att jag inte vill riskera att få soppatorsk mitt ute i ingenstans så börjae jag direkt att leta efter en bensinstation. Jag kom då på att jag bara var några kilometer ifrån Flyinge, där det finns en station. Väl framme vid stationen insåg jag till min förskräckelse att jag inte fått med mig plånboken.... Smått nervös begav jag mig därför hemmåt, även om jag trodde att bensinen skulle räcka så var oron för att behöva stå och vinka i diket såpass stor att jag liksom inte direkt njöt av den sista biten hem. Väl hemma insåg jag dock att jag visst haft med mig plånboken, den hade bara legat i benfickan på shortsen, ett ställe där jag aldrig brukar ha den.... Det mest komiska med det hela vore ju om jag fått bensinstopp på vägen hem bara för att jag inte vetat i vilken ficka jag haft plånboken:p
Risken finns ju dock fortfarande imorgon när jag ska ta mig hemifrån till bensinstationen, men det är ju en annan sak, och ni får reda på hur det gick imorgon

TO BE CONTINUED

Windy very Windy!

Dagen har spenderats på nova, med tanken att jag och Robin skulle ut och köra en sväng nu ikväll. Nu blev det inte så då Robin inte kunde, och dessutom blåser det som fan.... Smhi säger 9m/s, inte vet jag vad det betyder riktigt, men jag tycker det käns som att det blåser tillräkligt mycket för att det kan bli på gränsen till jobbigt att köra. Jag känner mig lite som en väderbratt när jag klagar på vädret två inlägg i rad så därför tror jag att jag faktiskt ska ut och köra en sväng ändå, får se till att ha vinden i ryggen bara:P Då accar det som fan kan jag säga er:9

Men men lite mat i magen först bara, sen så!

Bidde ingen mctur

Trots att sista tentan är gjord, så blev det ingen mctur att fira med. Käns förjävligt att säga det men det var helt enkelt för varmt... så det blev en härlig dag i stan sitället. Dagens tur är numera framflyttat till morgondagen:) ha de

Rensa hjärnan

Idag, såhär dagen före tenta så är det perfekt att ta långa turer med motorcykel så att hjärnan hinner ordna upp saker och ting. Det blir samtidigt som en form av avslappning även om man så klart gör vissa saker när man kör, men det blir ju inte smmam saker iaf. Dessutom så behöver man känna den där härliga frihetskänslan i stora doser efter att man suttit inne och pluggat dag ut och dag in i typ två veckor.... (har klart tagit lite mcturer i pauserna men det blir inte riktigt samma sak). Den riktigt långa mcturen får det dock bli imorgon efter tentan, men då handlar det inte bara om avslappning utan då handlar det mer om att fira att sommarlovet äntligen har börjat på riktigt:) Och det kan jag tala om att det kommer kännas underbart!
So long! //Oskar

RSS 2.0