Alternativa bränslen

Varför kan man bara köpa bensindrivna hojjar överallt? har sett ngt om vätgasdrivna också men det kan man ju inte tanka på så många ställen än så det känns ju lite dumt, speciellt när en hoj inte alltid får med sig så mycket bränsle är det ju viktigt med ett välutbyggt nät. Ska nog kolla lite mer på dethär så återkommer jag när jag vet mer..

//Oskar

Snö snö snö

nu för tiden går det inte ens att cykla.... än mindre går det att köra hoj, men all snö som nu faller kommer en gång att smälta, och då är det bara att gasa på igen, sommaren vinner alltid över vintern, för den är längst.
/oskar

Blir man less eller blir man less

Idag när vi gick till kårhuset och käkade blev jag riktigt less. Utanför stod nämligen två motorcyklar parkerade.... Riktigt fräscha motorcyklar dessutom. Samtidigt som man blir lite less på att man sjv ställt in hojjen redan så börjar det ploppa upp lite små tankar i bakhuvudet. T.ex. den om att man kanske skulle försöka återuppliva den nu nedlagda motorcykelklubben under teknologkåren. Vem vet vem vet. Problemet är väll bara att starta upp den igen utan att man sjv blir för involverad i själva drivandet och organiserandet. Men som sagt vem vet.
Ha de gött allihopa (ni få som läser iaf:P) //Oskar

To unlplug, or not to unplug

Nu till våren när jag haft mitt hojkort i två år så får jag ta bort strypningarna på monstret, men frågan är om det kommer bli så ändå..... Även om inte polisen håller emot längre så kanske fortfarande försäkringsbolagen gör det, premien ökar nämligen kraftigt, den nästan fördubblas. Som student kan det därför bli lite svårt att få det hela att gå runt. men samtidigt vem kan åka runt på en hoj och veta att det finns mer acc och mer kraft, utan att utnyttja den? Kanske finns det en kompromiss, frågan är ju om man verkligen måste ha helförsäkrning, hojjen har ju redan några år på nacken... Ska nog ringa försäkringsbolaget och höra med dem så får vi se. Man vill ju såklart inget hellre än att ta bort strypningarna men om man bara har att välja mellan det eller ingen hoj alls så är ju det valet lätt. vi får se helt enkelt.

I miss my bike

Det är hemskt när man inte kan njuta av de fina dagarna längre, är det fint väder nu så tänker jag bara på hur underbart det hade varit med en hojtur... Faktum är dessutom att det flera dagar nu varit varmare än vad det var när jag ställde in hojjen, och det är ju lite trist... Men varje dag är en dag närmare den dagen då man får ta årets första mctur, och det vet vi ju alla hur underbart det är, man får liksom tänka så istället:P Det som skär djupast i hjärtat är när man ser de motorcykelförare som ännu inte gett sig, de som antagligen har eget garage och därför kan ta ut hojjen precis när de vill på dagar med fint väder, så vill jag också ha det...
men men snart är det vår igen, jag ser ljuset i tunneln! (men vem vet det kan ju vara ett tåg)

Design

Inte för att den har någon motor, och därav kanske inte passar in på denna blogg. Men jag tyckte den var så ball så jag var tvungen att visa den här.... Jag gillar när folk tänker utanför ramarna och inte bara accepterar hur en cykel/motorcykel ska se ut. Undra hur en motorcykel skulle se ut om man släppte loss de här designerna, skulle vara roligt att se.

Är det någon som har en bra gissning på vad man tjänar på att hjulen är tiltade? Det ser hur som hellst välldigt ballt ut tycker jag. Sen gillar jag skarpt fälgarna, de borde man ju lätt kunna överföra till hojjarna, bara lite kraftigare liksom.
Undra förressten hur folk skulle reagera om man kom cyklande på en sådanhär på stan.
//Oskar

Några kvar?

Finns det fortfarande några tappra hojåkare där ute? tycker det börjar bli tunt nu, alltså är det inte bara jag som gett upp för säsongen. Snart är det vår och då har vi en hel sommar med härligt hojåkande framför oss... Kanske tom på ett ostrypt monster som kan ryta fritt. Hahahaha

Vinterförvaring

Sådär, nu var hojjen inställd hos Klas pappa. Jag har redan börjat fundera på när man kan tänka sig att det går att ta ut den här nere i Skåne:P Tack vare att den inte står långt ifrån Elin så finns ju alltid möjligheten att ta ut den på antingen en sen sen höst tur till eller en riktigt riktigt tidig vårtur (ni ser att jag inte ens gett upp detta årets körningar än..). Jag antar att motorcykel intresset denna vinter som vanligt får förvandlas i att dregla över alla nya snygga och alldeles för dyra motorcyklar som tillverkarna visar upp, undrar just var mc-mässan kommer att vara i år, gbg eller sthlm?
Jaja nu ska jag sätta mig och tänka på alla trevliga mc-turer sommaren gav.
Ha de nice!
//Oskar

RSS 2.0