Kan KTM kan Ducati

Inte för att jag tror att det kommer bli verklighet men den ser rätt snygg ut i vilket fall:P


Om ni vill läsa om vad det är för påhitt kan ni göra det här.

Oljeläckage...

Monstret står för närvarande stilla på grund at ett oljeläckage, trist men tror jag ska trotsa det imorgon ändå, och sedan ta mig ut till Jerry någon gång i veckan. Problemet är dock att att om jagändå ska till Jerry så ska jag passa på att byta bakdäcket samtidigt, och då blir det helt plötsligt dyrt....

men men det kostar att ligga på topp.

nu vet ja!

För er som kommer ihåg denhär bilden: och att jag undrade vad fan det skulle bli.



Nu kan jag berätta att det blev sådana här:



Nu såhär i efterhand inte helt otippat men det såg fan skumt ut tidigare i våras.
Ha de gött!


Oljegrus

Ska jag säga välrdenssämsta slitlager? eller kanske det billigaste skit som vägverket o förlåt... Trafikerket, använder för att bibehålla vägarna körbara? Oljegrus är det iaf jag snackar om för idag när jag var ute en sväng och njöt av att det faktiskt inte regnade för första gången på länge, så råkade jag ut för en väg där de nyligen lagt nytt oljegrus. Resultatet av detta blir att det blir en väg som är full av lösgrus överallt och som dessutom har svinhala tjäroljefläckar på diverse ställen. Som om allt detta inte var nog så hade de dessutom "glömt" att ställa ut några varningsskyltar.... suck säger jag bara!

Fel väder

tja, nu var det ett tag sen sist, men det beror helt enkelt på det simpla faktum att det var ett tag sedan jag körde hoj sist. Jag hade för mig att maj brukade vara en varm månad då man kunde köra mycket hoj på soliga varma dagar och bara njuta av vårens stormsteg. Visserligen går våren frammåt med stormsteg men den där härliga värmen saknas.... Nu i helgen ska det tom regna så det verkar inte som att det kommer bli ngn hojåkning då heller.

Men men vi får hoppas att den regniga kalla våren helt enkelt bara betyder att själva sommaren (när den väl kommer) blir varm, solig och lång:)

Sen nu när jag skriver måste man ju göra lite reklam också:) kolla på den här:


Ha de gött och passa på att göra allt ni måste, nu när ni ändå inte kan njuta av vägarna på hojjen:)

Hääärligt!

Idag hade jag en såndär härlig tur när allting bara stämmer, varje växel går i pefekt och varje kurva känns helt underbar. Till det kan man även lägga att det inte blåste speciellt mycket idag och att solen värmde skönt, nästan lite summerfeeling helt enkelt. Ett lite småkomiskt inslag var att jag hamnade i en mc-konvoj när jag körde förbi Sturup. På en parkering där stod det massa hojjar och de måste haft någon form av träff där, men precis före jag åkte förbi så lämnade typ 12 hojjar parkeringen och körde ut på vägen framför mig. I och med att det alltid ger lite extra att köra med fler så hängde jag på dem ut på de fina små vägarna som omger sturup. Efter att jag legat sist i 13 manna gänget så blev vi ikappkörda av ytterligare cirka 15hojjar så rätt som det var så var jag mitt i konvojen:P Jag körde sedan med gänget cirka 2mil på härliga vägar innan jag började känna att det gick lite mkt åt fel håll och tog av hemmåt igen. Kort sagt en jääkligt trevlig tur! Denna lilla konvoj-körning påminde mig om att jag i år ska försöka köra upp hojjen så att jag kan vara med i borås och köra Barncancermilen där, gjorde det för några år sedan och det är en mäktig känsla när raden med mcs räcker så långt man ser:P Kan verkligen rekomenderas! och dessutom gör man ju det för en god sak, vilket gör det dubbelt så bra!

//Ha de

Det kostar att ligga på topp....

Mm så hade vi den där dåliga sidan på motorcykelåkningen, måste snart göra 2000-mils service på hojen och samtidigt byta bakdäcket. Ni som varit i denna sitsen vet att sådant kostar en del. Att dessutom göra det nu när jag fortfarande inte fått ngn sommarpraktikplats känns ju sådär. Förhoppningsvis så löser det hela sig smidigt och enkelt, men pengar kommer det gå åt iaf, men det är det ju helt klart värt! Det kostar helt enkelt att ligga på topp!


RSS 2.0