Middagspicknick

Ikväll tog jag och Elin och handlade picknick mat och åkte ut till Bjärred och badade och njöt. Blev pastasallad och vindruvor, riktigt riktigt nice! Fast själva badandet var väl sådär, bottnen kändes som en sumpig insjö och det fanns gott om alger som gärna ville slingra in benen på en. Det roligaste (enligt mig) på hela kvällen var när en liten kille stod en bit ut i vattnen och ropade in till sin mamma och sina syskon "det är mycket varmare här borta" flera gånger. När han sa detta för femte gången säger Elin "mm men det är bara för att du kissat där" och då kunde jag helt enkelt inte hålla mig, synd bara att inte ngn annan hörde det hela:P

På både dit och hem vägen så körde vi förbi jordgubbsodlingar och det är riktigt härligt att känna doften av färska solmogna jordgubbar längs med vägen.

Ha de och njut av sommaren! det gör jag iaf när jag inte jobbar:P

mmmmm

Att köra motorcykel är härligt! Att dessutom bara kunna ge sig av och köra på känslan, utan speciell tid att komma hem till, utan någon speciell väg, är ju bara ännu bättre!

Idag för att fira att det är fredag tog jag ut hojjen på en långtur nu efter jobbet. Var hemma typ vid fyra tiden och gav mig av nästan direkt. Och senkom jag hem sådär runt kvart i åtta:) så det blev en ganska så rejäl runda ändå kan man säga.

Direkt när jag gav mig av så kände jag för att köra längs med havet, så därför drog jag ut mot Lomma och bjärred, men för att inte köra samma gamla vägar som alltid så körde jag denna gången norrut mot Barsebäck. När jag rullade igenom Barsebäck så slogs jag av hur mysigt det kändes... det fick tom den effekten att jag körde under hastighetsbegränsningen på en 50sträcka! haha. Efter Barsebäck så körde jag ut mot Barsebäckshamn och när jag närmade mig så såg jag på högersidan en trädrad som slingrade sig iväg norrut utmed havet. När jag såg den så tänkte jag "hoppas bara det är en allmän väg med asfalt så att den är så perfekt som den verkar", och det kan jag lugnt säga att det var. Den var huuur fin som hellst, svajande fält på ena sidan och öppet hav på andra.

Efter ett tag styrde jag in mot landet och när jag på ett ställe kört igenom en skog så slogs jag av att det luktade jordgubbar! och då snackar vi om att det luktade lika starkt som om man kör ner näsan i en sån låda som man köper i affären:) Det är här vi snackar en av härligheterna som kommer som en bonus när man kör hoj, naturen käns väldigt nära när man känner alla lukter samtidigt som man kör förbi dem. I och för sig kan detta ibland även vara en nackdel, men i det stora hela så överväger fördelarna.

I slutet av turen så passade jag på att käka på Mc Donalds i Eslöv och slogs då av hur totalt dumma i huvudet volvoraggare är. Det var nämligen såhär att undertiden jag satt utanför och åt så körde en kille förbi i sin sänkta, trimmade och stylade 850 sedan. På uteserveringen satt ett gäng med tjejer, som för övrigt inte alls var intresserade av volvoraggare utan mer om att snacka skit med varandra. Detta innebar, då killen inte fick de blickar han ville, att han helt enkelt körde ett varv till runt resturangen. Då detta inte heller funkade körde han runt, beställde ngt i mcdriven och parkerade sedan på parkeringen precis utanför och åt:P Det roligaste var dock när tjejerna var klara och skulle åka därifrån, det visade sig nämligen att några av tjejerna åkte i den Mustang som killen parkerat bredvid. Hahahaha snacka om snopen min han hade stackarn, dock var det väldigt glädjande för mig och en annan mc-kille:)

Som avslutning, lite bilder från dagens tur.





Ha de!

RSS 2.0